Vrijwilligers

Vrijwilligers

Het Hanzefeest is 1 van de grootse feesten georganiseerd door de inwoners van Doesburg. De hulp, energie en inzet van vrijwilligers is essentieel voor het slagen van het feest. Heb jij tijd, zin en gelegenheid om vrijwilliger te worden? We hebben diverse openstaande vacatures. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons via info@doesburgsehanzefeesten.nl We zien je graag!

Openstaande vacatures

DTP’er: Kun je makkelijk posters, reclamefolders, advertenties maken? En wil je ons helpen? Neem dan contact op.

• Content: Schrijf je makkelijk en helder? Wij kunnen altijd mensen gebruiken die content voor ons maken, voor de website, voor folders, enzovoort.

Parkeerwachten: Vrijwilliger voor een dag. Je zorgt ervoor dat de auto’s goed geparkeerd staan en dat alles goed verloopt op de parkeerterreinen.

Begeleiding kinderactiviteiten: Wij zoeken vrijwilligers die op 8 juni voor een paar uur de kinderactiviteiten begeleiden. We hebben een circuit van oude kinderspelen en een schildersatelier op de Paardemarkt. We zoeken nog een paar begeleiders die een paar uur de kinderactiviteiten begeleiden. Je mag natuurlijk ook de hele dag helpen, maar met een paar uurtjes zijn we al super blij!

Dagje rondlopen in Middeleeuws kostuum: Houd je er van om toneel te spelen, om een act uit te voeren? Wij zoeken nog vrijwilligers/figuranten voor de dag voor diverse rollen. Voor een passend kostuum wordt gezorgd.

Oproep opbouwers Hanzefeest: We zijn op zoek naar een aantal mensen die ons willen helpen bij het opbouwen van het Hanzefeest op 8 juni.

Kostuum en attributenmakers: We hebben al een collectie prachtige kostuums. Wij hebben een enthousiaste ploeg van mensen die de kostuums naaien. Kostuums hebben wij nooit genoeg, want met ieder jaar een ander thema en een groeiende belangstelling, kunnen we goed mensen gebruiken die ons helpen. Ben je handig met draad en naald en vind je het gezellig om ook af en toe op zaterdag ideeën uit te wisselen en de voortgang te bespreken. Ook zijn we op zoek naar mensen die handig zijn met hout, klei of leer om allerlei attributen te maken. Van zwaarden tot tasjes, van hoofddeksels tot sierraden, kortom alles wat iemand in de middeleeuwen bij zich kon dragen.