Nieuws

Video Omroep Gelderland

Omroep Gelderland heeft samen met Ineke Dingemans (bestuurslid) een leuke videoreportage gemaakt over het naai-atelier. Klik op de foto boven of klik hier voor de video “Zonder naaisters geen Hanzefeest in Doesburg”.

Flyers en posters

Overal in Doesburg en omstreken worden de flyers uitgedeeld en de posters opgehangen. Nog drie weken en dan is het zover!

Hanzedikkertjes


Ook op andere terreinen wordt er al warm gedraaid en hard gewerkt voor het Doesburgse Hanzefeest. Onze altijd creatieve Franca Bos, maakte deze Hanzedikkertjes en gaf ze ook hun naam. Er staan al twee karren klaar voor de verkoop op 8 juni.

Takkewijven

Wij hebben onze eigen takkewijven! Hoewel 8 juni voor sommigen nog ver weg is, hebben zij vast even warm gelopen. Wij zijn trots op onze takkewijven!

Grensoverschrijdende samenwerking

Deze week was onze gemeente gastheer voor een bijeenkomst van het project ‘Grensoverschrijdende samenwerking Hanzesteden – Toen en nu’. Onze stadspromotor vroeg of wij een bijdrage konden leveren om mensen op te vangen in stijl. Natuurlijk wilden wij dat! Diensten op het werk werden verschoven, belangrijke afspraken afgezegd, want wij wilden goed voor de dag komen. Een team afgevaardigden uit ons eigen Hanze atelier heeft ‘onze’ gasten in vol ornaat opgevangen.

Middeleeuwse Kostuums

Er kunnen weer middeleeuwse kostuums gepast worden voor de Hanzedag op 8 juni a.s. Meld je aan via de paskalender.

De Hanzefeesten gaan door!

Er is een nieuw bestuur gevormd voor de Hanzedag in Doesburg. De Hanzedag 2019 gaat door! Lees hier het persbericht.